Auto belandt op zijn kop in de sloot langs snelweg bij Schaijk

VideoSCHAIJK - Op de snelweg A50 ter hoogte van Schaijk een zaterdagavond een ongeval gebeurd. Daarbij belandde auto op zijn kop in de sloot. Twee inzittenden konden zelf uit het voertuig komen en zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

 1. Musicus Herman Heins zorgde 94 jaar geleden voor muziek in de Osse Kerkstraat
  Stille Getuigen

  Musicus Herman Heins zorgde 94 jaar geleden voor muziek in de Osse Kerkstraat

  OSS - Voor liefhebbers van ‘vinyl’ heeft Oss een nieuw walhalla nu aan de Burgwal platenzaak Will’m zijn deuren heeft geopend. Tienduizend Lp's en singletjes schijnen er in deze platenhemel voorhanden te zijn. Tussen 1967 en 2016 zat in de platenzaak het muziekhuis Arons, dat in 1950 begon aan de Ridderstraat en in totaal 66 jaar lang een brede sortering muziekinstrumenten en platen verkocht.
 2. Te veel tegenstrijdige verklaringen: rechtbank spreekt zowel beveiligers als bezoeker braderie Schaijk vrij

  Te veel tegenstrij­di­ge verklarin­gen: rechtbank spreekt zowel beveili­gers als bezoeker braderie Schaijk vrij

  DEN BOSCH/SCHAIJK - De Bossche rechtbank spreekt alle betrokkenen bij het geweldsincident op 22 april 2018 tijdens de braderie bij De Raaf in Schaijk vrij. Een 22-jarige bezoeker raakte die dag slaags met twee beveiligers van het partycentrum, mannen van 47 en 55 uit Elst en de Beerze. Zij stuurden hem na een opstootje de tent uit. Volgens de Schaijkse braderiebezoeker gebruikten ze hierbij excessief geweld. De beveiligers spraken juist over een tegenstribbelende klant, die een van hen hard in het gezicht sloeg.