Volledig scherm
Auto op zijn kop in de berm bij A59 bij Drunen © FPMB / Anja van Beek

Auto over de kop naast oprit A59 bij Drunen

DRUNEN - Bij de oprit van de A59 bij Drunen is zaterdagavond een auto op zijn dak terechtgekomen. De bestuurder kwam met de schrik vrij. 

De automobilist reed met zijn rechtervoorwiel in de berm, waarna hij slipte en met zijn auto over de kop het talud afgleed. De auto moest door een berger weggesleept worden. In november belandde er op dezelfde plek ook een auto op zijn kant in de berm. 

Doordat de oprit tijdelijk afgesloten was, ontstonden er problemen voor de overige weggebruikers. Auto's die probeerden te keren reden zichzelf vast in de modder van de berm. Toen de inzittenden van die auto's uit probeerden te stappen, belandde een aantal van hen in de sloot. Uiteindelijk heeft Rijkswaterstaat de auto's uit de berm getrokken en konden zij hun weg vervolgen. 

Volledig scherm
Auto op zijn kop in de berm bij A59 bij Drunen © FPMB / Anja van Beek
  1. Wandelexcursie in duinen: ‘75 jaar vrede, maar de bomkraters zijn nog altijd te zien’

    Wandelex­cur­sie in duinen: ‘75 jaar vrede, maar de bomkraters zijn nog altijd te zien’

    KAATSHEUVEL - Het mag dan 75 jaar vrede zijn, in de Loonse en Drunense Duinen is nog altijd veel oorlogsverleden zichtbaar, zegt natuurgids Peter van der Velden. Zondag verzorgt hij, samen met andere andere gidsen van IVN de Langstraat de Waertman, een excursie vanaf de Roestelberg in Kaatsheuvel naar Westloon. ,,Een amateur historicus gaat mee om te vertellen wat er zich in dit gebied zoal heeft afgespeeld.”