Volledig scherm
Autobrand aan de Vlijmenseweg in Den Bosch. © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Auto vliegt in brand tijdens rijden in Den Bosch, inzittenden ongedeerd

DEN BOSCH - Aan de Vlijmenseweg in Den Bosch is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto in vlammen opgegaan. De auto bleek tijdens het rijden in brand te zijn gevlogen.

De bestuurder reed met zijn auto over de Vlijmenseweg richting de A59, toen de auto ter hoogte van de kruising met de Helftheuvelweg plotseling begon te branden. De twee inzittende konden het voertuig tijdig verlaten. 

Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan, is nog onduidelijk. Vermoedelijk is een technisch mankement de oorzaak geweest. Rond 02.30 uur kreeg de brandweer een melding van de autobrand. Toen de brandweer ter plaatse kwam, stond de auto volledig in brand. 

  1. FC Den Bosch noemt bericht Mikkers ‘onzinnig’, maar is blij met hart onder de riem

    FC Den Bosch noemt bericht Mikkers ‘onzinnig’, maar is blij met hart onder de riem

    DEN BOSCH - FC Den Bosch is blij met de steun van burgemeester Jack Mikkers voor de tweede wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in morgenavond in stadion De Vliert. In het nieuwsbericht op de site van de gemeente heeft Mikkers het ook over vernielingen die zijn aangebracht aan het stadion. ,,Een onzinnig bericht’’, reageert woordvoerder Esther Bal van de club desgevraagd naar de aard van de vernielingen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch