Volledig scherm
Een brievenbus in Nederhemert is opgeblazen door vandalen. © Hans Verbeek - Meesters Multi Media

Brievenbus opgeblazen in Nederhemert, vermoedelijk met zwaar vuurwerk

NEDERHEMERT - In de Molenstraat in Nederhemert is een brievenbus opgeblazen. De brievenbus, een exemplaar van PostNL, is totaal vernield. Vermoedelijk is dit gedaan met zwaar (illegaal) vuurwerk.

Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. Omwonenden konden een deel van de post veiligstellen. Het is niet bekend hoeveel post er verloren is gegaan. 

EOD

Twee weken geleden werd er op zondagmiddag ook al een niet ontplofte vuurwerkbom gevonden in Nederhemert. Toen moest de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) ter plaatse komen.

Volledig scherm
Een brievenbus in Nederhemert is opgeblazen door vandalen. © Hans Verbeek - Meesters Multi Media
  1. Opnieuw peperdure auto’s door brand verwoest: wie heeft het gemunt op de eigenaren van campings in Kerkdriel en Kaatsheuvel?
    PREMIUM

    Opnieuw peperdure auto’s door brand verwoest: wie heeft het gemunt op de eigenaren van campings in Kerkdriel en Kaatsheu­vel?

    Wie heeft het gemunt op de Apeldoornse eigenaren van vakantieketen EuroParcs? Die vraag rijst nadat in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw peperdure auto’s in brand vlogen bij de twee villa’s van de familie Vos, ook sinds enige tijd eigenaar van campings in Kerkdriel en Kaatsheuvel. Het zijn autobrand nummer drie en vier in de straat in anderhalve maand tijd.