Buurtbewoners voorkomen autobrand in Oss

VIDEOOSS - Omwonenden in de Vivaldistraat in Oss hebben in de nacht van donderdag op vrijdag voorkomen dat een auto in brand werd gestoken. Onbekenden probeerden een auto in brand te steken, maar omdat de omwonenden de vlammen snel wisten te doven, werd voorkomen dat de auto vlam vatte.

De buurtbewoners zagen nog net een auto wegrijden, maar wisten niet zeker of de inzittenden ook daadwerkelijk iets met de brand hadden te maken. De brandweer werd gealarmeerd, maar bleek niet meer nodig te zijn door het snelle handelen van de omwonenden. De politie heeft de resten van de in brand gestoken materialen veilig gesteld, zodat de brandstichting onderzocht kan worden.

Volledig scherm
De resten van de brandstichting in Oss worden door de politie meegenomen voor onderzoek. © Gabor Heeres/Foto Mallo
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”