Volledig scherm
De partytent stond rond 03.30 uur in brand langs de route . © Politie Waalwijk

Een aanhouding en twee ongelukken tijdens 80 van de Langstraat

WAALWIJK - Bij de festiviteiten rondom de 80 van de Langstraat zijn er drie kleine incidenten gebeurd, meldt de politie. Er is één aanhouding gepleegd, een partytent is afgebrand en iemand heeft kokend water over zich heen gekregen. 

Op de incidenten na was het volgens de politie rustig verlopen en de sfeer goed.

Langs de route op de Gaard stond rond 03.30 uur een partytent in brand. Agenten werden tijdens het werk daar beledigd door een persoon. Diegene is aangehouden. 

Op het Raadhuisplein kreeg iemand kokend water over zich heen. Diegene werd gelijk gekoeld en is weggebracht met de ambulance. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar dit ongeluk. 

  1. Gerechtshof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    Gerechts­hof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    WAALWIJK - Nog altijd is er geen uitsluitsel over de doorsteek tussen de Grotestraat en de Taxandriaweg in Waalwijk. Het gerechtshof in Den Bosch heeft de uitspraak in de slepende zaak tussen de familie Sebregts en de gemeente Waalwijk voor zich uitgeschoven. Waarom maakt het gerechtshof niet bekend. Ook de gemeente Waalwijk zegt geen idee te hebben. ,,Volgens onze advocaat is de uitspraak zonder opgaaf van reden uitgesteld.” De uitspraak staat nu gepland op 8 januari.