Volledig scherm
Fietser zwaargewond bij aanrijding met auto in Velddriel © Bart Meesters/Meesters Multi Media

Fietser overleden na aanrijding met auto in Velddriel

VELDDRIEL - De fietser die op woensdag 2 januari is aangereden door een auto in Velddriel is op maandag 7 januari overleden. Dat bevestigt de politie. 

Het ongeluk gebeurde op de N831. Een traumahelikopter kwam vanwege de ernst van de situatie ter plekke. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens omstanders werd de fietser geschept toen hij probeerde de weg over te steken. De auto kon een aanrijding niet meer voorkomen. De voorruit van zijn voertuig raakte flink beschadigd.

  1. Geld voor Zaltbommelse carnaval stroomt binnen

    Geld voor Zaltbommel­se carnaval stroomt binnen

    Het Mispelgat, zoals Zaltbommel met carnaval heet, werd vrijdagmiddag getroffen door een brand in de twee loodsen waar het merendeel van alle carnavalswagens gebouwd werden. Hoewel zaterdagmorgen besloten werd dat er toch een optocht gehouden zal worden op carnavalszaterdag, is duidelijk dat die een heel ander karakter zal krijgen. Ook de carnavalsverenigingen die hun wagen elders bouwden, aarzelen om die wagens mee te laten rijden, uit solidariteit met de clubs die hun wagen wel in vlammen zagen opgaan.