Volledig scherm
De beroving vond plaats aan de Dr. van Helvoortstraat in Boxtel. © Sander van Gils

Gewapende beroving in Boxtel: slachtoffer waarschijnlijk bekende van voortvluchtige dader

BOXTEL - Aan de Dr. van Helvoortstraat in Boxtel heeft woensdagavond even voor half negen een beroving plaatsgevonden. De bewapende dader werd heel de avond gezocht. Rond 22.30 uur was hij nog altijd niet opgepakt.

De politie sprak woensdagavond met het slachtoffer. Een woordvoerder meldde dat het erop lijkt dat slachtoffer en dader bekenden van elkaar zijn.

De politie stuurde woensdagavond meteen een Burgernetmelding uit me de vraag uit te kijken naar de verdachte: een blanke man van ongeveer 25 jaar, met donkerblond haar en een sikje. Hij rijdt in een zwarte BMW 3. 

Zij waarschuwde om geen actie te ondernemen.

  1. Met een coole blik lekker scratchen tijdens Jeugdvakantieweek Liempde
    PREMIUM

    Met een coole blik lekker scratchen tijdens Jeugdvakan­tie­week Liempde

    LIEMPDE - Vingers aan de knoppen, een enorme koptelefoon op het hoofd en 'scratchen' maar. Vanmiddag volgden alle 260 deelnemers aan de Jeugdvakantieweek in Liempde een heuse DJ-workshop. Niet door naar een DJ te luisteren, maar door zelf met muziek, effecten en ritmes aan de slag te gaan. In opperste concentratie en met een coole blik waande een ieder zich voor even de nieuwe Tiësto of Armin van Buuren. Het was het hoogtepunt van de jubileumeditie van de vakantieweek, die helemaal opgebouwd was rondom het thema 'festival'.

Boxtel e.o.