Volledig scherm
Ongeval A65 bij Vught. © Meesters Multimedia / Bart Meesters

Gewonde bij botsing op A65 bij Vught

VUGHT - Op de A65 bij het spoorwegviaduct in Vught is in de richting van Tilburg een ongeluk gebeurd. Daarbij raakte een inzittende lichtgewond. 

Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet duidelijk. De ene auto botste op de achterkant van de andere auto. Beide auto's waren zo zwaar beschadigd dat ze moesten worden weggetakeld. 

De voertuigen stonden op de linkerrijstrook, waardoor deze tijdelijk was afgesloten. Daardoor ontstond er een file in de richting van Tilburg. Deze is inmiddels weer helemaal opgelost. 

Volledig scherm
Ongeval A65 bij Vught. © Meesters Multimedia / Bart Meesters
  1. Badminton in blacklight: ‘De dropshots vallen net iets anders’

    Badminton in blacklight: ‘De dropshots vallen net iets anders’

    DEN BOSCH - Badminton in Nederland heeft -mede doordat wereldtoppers ontbreken- wel eens betere tijden gekend. De populariteit is tanende. Een uitvloeisel daarvan is dat de sport steeds vaker in verband wordt gebracht met ‘spruitjes en truttigheid’. Om tegenspel te bieden aan het ietwat suffige imago heeft badmintonvereniging De Maasshuttles iets ludieks bedacht: het organiseren van een blacklight toernooi. De fantasievariant vond zaterdagmiddag in Maaspoort Sports & Events gretig aftrek.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch