Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Man probeert dief te stoppen en wordt meters meegesleurd op dak van auto in Tilburg

TILBURG - Een man is woensdagmiddag rond 15.00 uur gewond geraakt toen hij op een heldhaftige manier een dief tegen wilde houden in Tilburg. De man werd maar liefst 150 meter meegesleurd op het dak van de auto waarin de dief zat.

De man, een medewerker van een isolatiebedrijf, zag dat er gereedschap uit zijn bedrijfsbus werd meegenomen aan de Groenewoudstraat. Hij zag hoe de verdachte het gereedschap in een auto legde. 

De man bedacht zich geen moment en ging voor de auto staan om zo te voorkomen dat de dief ervandoor kon gaan met zijn spullen. Hij greep zich vast aan het portier maar daar had de dief geen boodschap aan. Hij trapte namelijk op het gaspedaal waardoor het slachtoffer op het dak van de auto werd geslingerd. Na zo'n 150 meter viel hij van de auto op de grond.

Hij raakte daarbij gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en de politie is nog op zoek naar de dader.

  1. Tilburg akelig leeg in coronatijd

    Tilburg akelig leeg in coronatijd

    TILBURG -Het contrast met de buitenwereld kan haast niet groter zijn dan bij de AH op het Korvelplein. Niet dat het er per se drukker is dan op een andere zaterdag- of zondagmiddag, maar in het tamelijk tamme landschap van het straatleven, doet het gekrioel van boodschappenwagentjes ineens aan als een overvolle winkelstraat in, pakweg, Tokio. Dit wordt mede veroorzaakt door de nieuwe maatregelen. Wat tot voor kort zowel in- als uitgang mocht zijn, is nu opgesplitst: ingang aan de zijkant, uitgang aan de voorkant.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.