Volledig scherm
De plaats van het ongeval in Cuijk © SK-Media

Man raakt zwaargewond na ongeval met stroomkabel in Cuijk, wijk zonder stroom

CUIJK - Een man is donderdagmiddag zwaargewond geraakt in Cuijk, nadat hij tijdens werkzaamheden in aanraking is gekomen met een stroomkabel. Het slachtoffer is in de ambulance gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. 

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Goudenrijderstede en de Daalderdreef  in Cuijk, waar woningen worden gebouwd. Door het ongeluk zit de wijk momenteel zonder stroom. 

Hoe de man in aanraking kon komen met de kabels is onbekend. Ook de brandweer van Cuijk rukte uit. De Arbeidsinspectie gaat onderzoek verrichten naar het incident. 

  1. Operatie Alfa: de politie is de baas in Oss
    PREMIUM
    COLUMN PLAATS DELICT

    Operatie Alfa: de politie is de baas in Oss

    OSS - Op één van de actiedagen van de Operatie Alfa raakte ik vorige maand in gesprek met een Friese politie-agent die door zijn chefs naar Brabant was gestuurd om zijn collega’s te assisteren in de strijd tegen de criminele familie R. Het miezerde, de agent had zijn humeur aangepast aan het weer. Die ochtend was hij om zes uur vanuit Leeuwarden afgereisd naar Brabant. Het was al bijna twee uur, maar hoe laat hij weer terug zou mogen, wist hij nog niet.