Volledig scherm
Stationsstraat in Tilburg (ter illustratie). © Google Streetview

Man slaat uit het niets in op twee mannen in Tilburg

TILBURG – Twee mannen zijn in de nacht van dinsdag op woensdag mishandeld in de Stationsstraat in Tilburg. De slachtoffers kwamen van een feest en werden uit het niets geslagen toen ze buiten hun fiets wilden pakken. Dat meldt de politie.

Eén van de slachtoffers, een 28-jarige man uit Breda, werd in zijn gezicht gestompt. De politie werd gebeld, maar nog voordat agenten ter plaatse kwamen, werd ook het andere slachtoffer geslagen. Het gaat om een 22-jarige Tilburger.

De verdachte is meegenomen naar een politiecellencomplex en zit daar nog vast. Hij wordt vandaag gehoord. De slachtoffers doen aangifte. Ze zijn niet ernstig gewond geraakt.

 1. De Reeshof is bijna jarig. Ik weet een mooi cadeau
  PREMIUM
  COLUMN

  De Reeshof is bijna jarig. Ik weet een mooi cadeau

  Theater Ludens. Daar stond ik gisteren. In Voorburg. Onder de rook van Den Haag. Ongeveer 40.000 inwoners telt Voorburg. Net iets minder dan de Reeshof. Maar wel een theater. En een mooi theater ook nog eens. Morgen ga ik naar een ander juweeltje. Theater Markant in Uden. Voor de dernière van de Udense Musical. Acht uitvoeringen in een dikke week, voor bijna 700 toeschouwers gemiddeld. Uden telt nog geen 42.000 inwoners. Net iets minder dan de Reeshof. Maar wel een theater. En wat voor een.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.

poll

Jordens Peters verdient per direct een plaats in de basisopstelling van Willem II

 • Eens (72%)
 • Oneens (28%)
408 stemmen