Volledig scherm
A59 richting de stoplichten voor de afslag naar de A27. © Google Streetview

Man uit Roosendaal steekt A59 over op zoek naar benzine, Tilburger kan hem niet ontwijken

RAAMSDONK - Een 23-jarige man uit Roosendaal is zondagochtend gewond geraakt door een aanrijding op de A59 bij Raamsdonk. Hij probeerde de snelweg over te steken.

De Roosendaler was samen met een vriend stil komen te staan langs de A59, bij de afslag naar de A27. Hun auto was zonder benzine komen te zitten en dus konden ze niet verder. Allebei de inzittenden stapten uit om op zoek te gaan naar benzine. 

De 23-jarige man uit Roosendaal stak daarbij de snelweg over. Een 53-jarige uit Tilburg kon de man niet meer ontwijken en reed hem aan. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, waar bleek dat zijn verwondingen meevielen. 

  1. ‘Fascistische en gevaarlijke’ speech verbaast Brabantse deskundige en bekende van Baudet

    ‘Fascisti­sche en gevaarlij­ke’ speech verbaast Brabantse deskundige en bekende van Baudet

    TILBURG - De overwinningsspeech die FvD-leider Thierry Baudet woensdagavond voor zijn achterban hield staat bol van naar fascisme riekende teksten die sterk doen verlangen naar het Nederland van de negentiende eeuw. Dat is de conclusie van Jan Jaap de Ruiter, arabist en universitair docent Culturele Studies bij Tilburg University. ,,Zijn uitspraken over een gezuiverd en boreaal Nederland zijn zorgelijk en bedreigend.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.