Volledig scherm
De wapens die de jongeren in de auto hadden liggen. © Facebookpagina Politie Bommelerwaard

Meerdere wapens en drugs in auto: drie aanhoudingen in Kerkdriel

KERKDRIEL - De politie heeft zaterdag op de Drielse Wetering drie mensen aangehouden. In de auto waarin zij zaten werden meerdere wapens aangetroffen. Een van hen, een 18-jarige man uit Kerkdriel, stond al een tijdje gesignaleerd voor meerdere strafbare feiten.

De politie zag rond 15.00 uur een auto geparkeerd staan met beslagen ramen waarin drie personen zaten. Toen zij het voertuig benaderde, herkende zij de 18-jarige man uit Kerkdriel. Hij werd direct op heterdaad aangehouden.  Hierop besloten de agenten het voertuig te controleren.

In de auto troffen zij onder andere twee imitatiewapens, een creditcard, een mes en drugs aan. Hierop werden ook de andere twee mensen in de auto, een 21-jarige vrouw en 17-jarige jongen uit Kerkdriel, aangehouden. De recherche doet onderzoek naar de zaak. 

  1. Restaurant met friettent in Kerkdriel ontvangt eerste gasten
    PREMIUM

    Restaurant met friettent in Kerkdriel ontvangt eerste gasten

    KERKDRIEL - Op de kleurplaat achterop de placemat van restaurant 'Gewoon Sientje' valt een serveerster over een banaan. ,,Je mag hier fouten maken", aldus 'gastvrouw' Monique Nijkamp van het nieuwe restaurant in Kerkdriel. ,,We willen bij Gewoon Sientje en het 'Frietparadijs' mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder begeleiding van ervaren mensen uit de zorg en horeca werkervaring op laten doen. Denk aan koken, bedienen, de receptie en medewerker in friettent 'Het Frietparadijs' beneden. Misschien een springplank naar die echte baan. Het gaat er niet om wat je niet kunt maar wat je wel kunt."