Snorfiets. Foto ter illustratie
Volledig scherm
Snorfiets. Foto ter illustratie © Thinkstock

Meisje (14) aangerand door jongens op scooter in Rosmalen

ROSMALEN - Een 14-jarig meisje is op het fietspad van de Wim Sonneveldlaan in Rosmalen aangerand door twee jongens. Het incident gebeurde twee weken geleden, maar wordt nu gemeld door de politie.

Het jonge slachtoffer fietste op 7 februari rond 18.25 uur over het fietspad. Twee jongens die op hun scooter voor haar reden, dwongen haar te stoppen. Ze gingen dicht op haar staan en betastten haar. Toen de jongens iets hoorden, gingen ze ervandoor. 

De daders waren rond de zeventien tot negentien jaar oud en zijn in de richting van de manege gevlucht. De politie is nog naar hen op zoek. 

  1. Niet 'hakken' maar meestuiteren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    Niet 'hakken' maar meestuite­ren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    DEN BOSCH - Vanwege de coronacrisis heeft organisator Art of Dance de 25ste editie van de Masters of Hardcore, die aanvankelijk voor zondagnacht in de Brabanthallen stond gepland, (voorlopig) verschoven naar zaterdag 5 september. Om de vele duizenden hardcorefans een hart onder de riem te steken, vond ter plekke wel de Hardcore Therapy Livestream plaats. Uiteraard zonder publiek, maar mét vijf toonaangevende artiesten die allen in hun uppie uit hun plaat gingen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch