Nog een autobrand in Oss, dure Jaguar brandt volledig uit

VideoOSS - Oss wordt geteisterd door autobranden. In de nacht van dinsdag op woensdag ging er op de Oijenseweg weer een auto in vlammen op. Deze keer ging het om een dure Jaguar X-Type. 

Rond 2.10 uur stond de auto in lichterlaaie. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto volledig verloren ging in de vlammen. Bij het blussen van de brand kwam er veel rook vrij. 

De auto stond zowel aan de voor- als aan de achterkant in brand. De brandweer en de politie vonden dat opvallend.  Er is een onderzoek gestart. De politie roept dan ook via Burgernet getuigen op om zich te melden.

Autobranden komen de laatste tijd wel vaker voor in Oss. Vorige week nog brandden er twee auto's volledig uit. 

Volledig scherm
Autobrand in Oss © Foto Mallo / Gabor Heeres
Volledig scherm
Autobrand Oss © Foto Mallo / Gabor Heeres
Volledig scherm
Autobrand Oss © Foto Mallo / Gabor Heeres
  1. Oude Unox-winkel niet beschikbaar als onderkomen Osse modelbouwvereniging De Wissel

    Oude Unox-win­kel niet beschik­baar als onderkomen Osse modelbouw­ver­e­ni­ging De Wissel

    OSS - Modelbouwvereniging De Wissel hoeft niet te rekenen op het voormalige Unox-fabriekswinkeltje aan de Gasstraat in Oss als nieuw onderkomen. Volgens voorzitter Jan van Berkensteijn van de Wissel heeft hij dat van eigenaar Zwanenberg Food Group te horen gekregen. ,,Heel, heel, heel jammer", reageert hij. ,,Voor ons zou het een erg mooie locatie zijn geweest. Het pandje is tenslotte een gemeentelijk monument.”