Volledig scherm
© Mariska Hofman/DG

Ossenaar voor derde keer in jaar tijd betrapt op rijden onder invloed van harddrugs

OSS - Een 31-jarige Ossenaar is woensdag voor de derde keer in een jaar tijd betrapt op het rijden onder invloed van harddrugs.

Agenten zagen de man woensdag rond 10.45 uur op de Spoorlaan in Oss rijden. De man slingerde met zijn auto van links naar rechts, had zijn ruitenwissers aan staan terwijl het niet regende en reed over een stoeprand heen. Daarnaast droeg de bestuurder geen autogordel. 

Agenten controleerden de man en zagen dat hij zwaar onder invloed van harddrugs was. De Ossenaar maakte ongecontroleerde bewegingen met zijn armen en benen en werd gemaand uit zijn auto te stappen. Het bleek de derde keer in een jaar tijd te zijn dat de man werd betrapt op het rijden onder invloed van harddrugs. Het rijbewijs van de bestuurder was eerder al ongeldig verklaard. 

De Ossenaar is opgepakt door de politie. Tijdens de rit naar het politiebureau beledigde hij de agenten. De man mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. 

  1. Heeschenaar (25) stalkte vrouw in Berghem 17 maanden lang met duizenden tekstberichten
    PREMIUM

    Heesche­naar (25) stalkte vrouw in Berghem 17 maanden lang met duizenden tekstbe­rich­ten

    DEN BOSCH/ BERGHEM - Een 25-jarige Heeschenaar heeft een vrouw in Berghem 17 maanden lang lastig gevallen met duizenden ongewenste tekstberichten en door benaderingen op regionale festivals. De man plaatste bovendien allerlei beledigende teksten over het slachtoffer op Facebook. Politierechter M. Viering in Den Bosch legde de man daarom 100 uur werkstraf, twee weken voorwaardelijke celstraf en een contactverbod op.