Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Overval cafetaria Tilburg mislukt omdat medewerkster begint te gillen

TILBURG - Cafetaria Den Belg aan het Textielplein in Tilburg is woensdagavond aan een overval ontkomen. Een man probeerde de zaak te overvallen, maar omdat een medewerkster begon te gillen liep hij zonder buit weg.

Dat meldt de politie, die op zoek is naar getuigen, donderdag. De eigenaar van Den Belg laat weten dat de medewerkster op dat moment als enige aan het werk was. Ondanks de schrik die er sinds woensdag in zit, gaat de Tilburgse zaak vandaag open.

De poging tot overval vond plaats rond 21.50 uur. De overvaller was onbewapend. De dader was blank en droeg zwarte kleding. ,,Dikke kleding en handschoenen. Alsof het buiten -10 was. Dat was meteen al vreemd”, klinkt het vanuit de eigenaar van de zaak. Eventuele getuigen kunnen zich melden bij de politie, die de zaak in behandeling neemt.

  1. Geen cel maar taakstraf voor dodelijk ongeluk met jongen (14) uit Tilburg, bestuurder reed door rood licht
    PREMIUM

    Geen cel maar taakstraf voor dodelijk ongeluk met jongen (14) uit Tilburg, bestuurder reed door rood licht

    TILBURG - Een 24-jarige Tilburger hoeft van de rechtbank in Breda niet de gevangenis in nadat hij een op 25 juli 2018 een dodelijk ongeluk veroorzaakte op de Ringbaan-Zuid op de kruising bij het Willem II Stadion in Tilburg. Het doodrijden van de 14-jarige knul was wel zijn schuld, maar de rechtbank volstond met de maximale taakstraf van 240 uur en een rijverbod van een jaar.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.