Volledig scherm
Hobbendonkseweg Boxtel © Sander van Gils

Picknicktafel vernield door brand bij Kinderboerderij Boxtel

BOXTEL - Bij Kinderboerderij Boxtel aan het Apollopad, is vrijdagavond rond 23.00 uur een picknicktafel vernield door brand. 

Het blad van de tafel stond in brand. De brandweer kon het vuur blussen.

Het is niet duidelijk hoe de brand kon ontstaan. 

De brand trok belangstelling van voorbijgangers.

Volledig scherm
Hobbendonkseweg Boxtel © Sander van Gils
Volledig scherm
Hobbendonkseweg Boxtel © Sander van Gils
 1. Lucht op kerkplein Helvoirt zwanger van BBQ-geuren

  Lucht op kerkplein Helvoirt zwanger van BB­Q-geu­ren

  HELVOIRT - Het plein bij de Sint-Nicolaaskerk vormde zaterdag het toneel van een barbecuewedstrijd die meetelt voor het NK. Daarnaast was er puur voor de fun een hamburgerbakwedstrijd waaraan diverse 'prominenten' uit de dorp meededen. Alles wat niet in de maag van de juryleden belandde, kwam ten goede aan de Helvoirtse bevolking die een dagje niet hoefde te koken. Voor de niet-vleeseters was het gebied echter goeddeels een no-go area.
 2. Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakt drie bermbranden, maar brandweerwagen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’
  VIDEO

  Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroor­zaakt drie bermbran­den, maar brandweer­wa­gen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’

  HELVOIRT/TILBURG - Enorme pech zaterdagmiddag voor de brandweer. De stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakte drie bermbranden, waarvoor de brandweer moest uitrukken. Maar het lukte niet om de brand bij de Brabantsehoek in Helvoirt te blussen. ,,Het pad werd zo smal, dat onze wagen in de sloot gleed”, zegt een woordvoerder van de brandweer.