Politie ontdekt hennepkwekerij in een woning in de Schweitzerstraat in Dongen.
Volledig scherm
Politie ontdekt hennepkwekerij in een woning in de Schweitzerstraat in Dongen. © Politie

Professionele hennepkwekerij ontdekt in huurwoning in Dongen

De politie heeft donderdag een hennepkwekerij ontdekt in een woning aan de Schweitzerstraat in Dongen. In de volgens politie professionele kwekerij werden 167 hennepplanten aangetroffen.

 1. Een kippenstal die je niet ruikt? Dat kan best volgens Haghorstse pluimveehouder
  PREMIUM

  Een kippenstal die je niet ruikt? Dat kan best volgens Haghorstse pluimvee­hou­der

  HAGHORST - Het is niet voor het eerst dat de Haghorste pluimveehouder Jeroen Bertens pioniert met technologische oplossingen. Al eerder nam hij maatregelen om de productie van ammoniak terug te dringen op het bedrijf waar 100.000 leghennen rondlopen. Nu gaat hij daarin een stap verder. Op het dak staat sinds kort een proefopstelling van een ‘ammoniakblokker’. Oftewel een filter voor ammoniak en fijnstof. ,,Je ruikt niks meer. En dat is niet het enige voordeel.”
 2. Directeur Dirk Lips over brand Beekse Bergen: ‘Heel treurig, maar we gaan zorgen dat de mensen hier kunnen blijven genieten’
  PREMIUM
  Video

  Directeur Dirk Lips over brand Beekse Bergen: ‘Heel treurig, maar we gaan zorgen dat de mensen hier kunnen blijven genieten’

  HILVARENBEEK - Het was een grote schok voor Libéma-directeur Dirk Lips toen hij hoorde dat het hoofdgebouw van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek in brand stond. Hij noemde de brand ‘verschrikkelijk en heel verdrietig’, maar laat weten dat alles op alles gezet gaat worden om de vakantiegangers bij de Beekse Bergen alsnog een mooie tijd te bezorgen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.