Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Scooterdief actief in Rosmalen

ROSMALEN - In Rosmalen is de afgelopen dagen een scooterdief actief geweest. In totaal werden drie scooters gestolen, alledrie van het merk Vespa. 

De eigenaar van een fietsenzaak aan de Graafsebaan in Rosmalen kwam er maandag achter dat er in het weekend een scooter was gestolen uit zijn zaak. Het gaat om een witte Vespa Sprint met voor- en zijschade.

Het hekwerk achter het terrein was vernield en een hek van twee bij twee meter lag op de grond. De politie denkt dat het met een auto kapotgereden is.

Kettingslot

Een paar dagen later, tussen dinsdag 13 november en woensdag 14 november, werden aan Het Blazoen in Rosmalen ook twee scooters, beide van het merk Vespa, gestolen.  De scooters waren afgesloten met een stuur en kettingslot.

  1. Bosschenaar (23) haalt levensgevaarlijke capriolen uit op de weg en laat aangereden fietsster zwaargewond achter

    Bossche­naar (23) haalt levensge­vaar­lij­ke capriolen uit op de weg en laat aangereden fietsster zwaarge­wond achter

    DEN BOSCH - Een 23-jarige man uit Den Bosch heeft vrijdag aan het einde van de middag met zijn auto meerdere levensgevaarlijke capriolen uitgehaald. Meerdere fietsers konden hem ontwijken, maar een 24-jarige fietsster uit Vlijmen werd door de man aangereden in de Hinthamerstraat. Zij is met ernstig beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis, de bestuurder ging er direct na het ongeval vandoor.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch