Volledig scherm
© Thinkstock

Tilburger met klinker op hoofd geslagen

TILBURG - In de nacht van zaterdag op zondag is een 17-jarige Tilburger met een klinker op zijn hoofd geslagen, laat de politie weten. De jongen heeft daarbij een scheur in zijn schedel opgelopen. De politie wist niet veel later de verdachte, een 20-jarige Hilversummer, aan te houden. 

Kort voor de aanhouding kreeg de politie een melding dat er aan de Koestraat een vechtpartij met ongeveer vijftien personen gaande zou zijn. Daar aangekomen bleek van een vechtpartij geen sprake meer, maar de politie vroeg de aanwezige groep met jongeren wel te vertrekken. De groep gaf niet direct gehoor aan de oproep, hierop werden wapenstokken ingezet. 

Even later trof de politie aan de Van der Doestraat een gewonde jongen aan, hij zou zijn mishandeld met een klinker. De mogelijke dader kon al snel worden aangehouden aan de Gerard Brandstraat. Hij wordt verdacht van zware mishandeling en is ingesloten. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

  1. Verdachten gewelddadige woningoverval Zaltbommel hangt zes jaar cel boven het hoofd
    PREMIUM

    Verdachten gewelddadi­ge woningover­val Zaltbommel hangt zes jaar cel boven het hoofd

    ARNHEM - Het Openbaar Ministerie eist zes jaar cel voor alle vier verdachten van een gewelddadige overval op een woning aan de Thorbeckestraat in Zaltbommel. Zo bleek woensdag in de rechtbank in Arnhem. Ook bij die zitting bleef de identiteit van een mogelijke vijfde betrokkene, de mysterieuze ‘regelaar’, onbekend. Wel werd duidelijk dat de overval in de nacht van 1 op 2 december nauwkeurig is voorbereid en gepaard ging met grof geweld.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.