Volledig scherm
© StockPZC

Twee mannen trappen Tilburger van fiets en beroven hem van telefoon

TILBURG - Een 40-jarige man is donderdagmiddag beroofd van zijn telefoon nadat hij door twee mannen van zijn fiets werd getrapt in Tilburg. De politie zoekt naar getuigen.

De man fietste rond 15.30 uur door de Albertus Magnusstraat toen hij naar huis reed. Naast hem kwam een rode scooter rijden met daarop twee mannen. De passagier van het voertuig gaf de man een duw waardoor hij ten val kwam. Hierdoor viel zijn telefoon uit zijn broekzak. Een van de mannen pakte de telefoon waarna zij wegreden in de richting van de Wandelboslaan.

Signalement

De politie is op zoek naar twee mannen in de leeftijd van 20 en 40 jaar met beide een donkere huidskleur. De bestuurder van de brommer had een stevig postuur en droeg een lange broek en stoffen instapschoenen met een puntige neus. De passagier was ongeveer 1.65 meter lang met kort kroezig haar. Hij droeg een zwarte broek, felgeel shirt en een donkere leren jas. Opvallend was dat hij aan zijn rechterpols veel gouden armbanden droeg. 

  1. Mobiele daklozenopvang van Joshua gestolen in Tilburg: ‘Het wordt koud, ik hoop dat je hem terugbrengt’
    PREMIUM

    Mobiele daklozenop­vang van Joshua gestolen in Tilburg: ‘Het wordt koud, ik hoop dat je hem terug­brengt’

    TILBURG - De caravan die Tilburger Joshua Campbell (38) jaarlijks neerzet voor daklozen in de Nimrodstraat in Tilburg is dinsdag verdwenen. Tijdens de koude nachten legt de Tilburger, die zelf ook een tijd op straat sliep, brood en dekens erin voor mensen die dat hard nodig hebben. ,,Maar een vriend belde mij gisteren om te vertellen dat hij er iemand mee weg zag rijden.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.