Volledig scherm
Twee vrachtwagens botsen op elkaar in Oirschot © Bert Jansen

Twee vrachtwagens botsen hard op elkaar op kruising in Oirschot na misverstand met knipperlicht

OIRSCHOT - Twee vrachtwagens zijn woensdagmiddag op elkaar gebotst op de kruising Kempenweg met de Beerschotseweg in Oirschot. Een ambulance is gekomen, waarin de bestuurder worden nagekeken. 

Een van de chauffeurs dacht dat een richtingaanwijzer naar rechts aanstond. Daardoor verwachtte hij niet dat de vrachtwagen rechtdoor zou rijden, waardoor hij optrok. Daarop botsten de twee hard op elkaar. 

Volgens de chauffeur van de desbetreffende vrachtwagen stond zijn knipperlicht niet aan. ,,Achter mij reed wel een auto met een knipperlicht aan. Waarschijnlijk is daar het misverstand ontstaan.”

Beide vrachtwagens hebben veel schade. Er is een ambulance gekomen om de chauffeurs na te kijken. De weg is gedeeltelijk afgesloten.

Volledig scherm
Twee vrachtwagens botsen op elkaar in Oirschot © Bert Jansen
Volledig scherm
Twee vrachtwagens botsen op elkaar in Oirschot © Bert Jansen
  1. Opluchting bij podiumschuwe Arjen na vier  uitverkochte concerten, duizenden fans zielsgelukkig

    Opluchting bij podiumschu­we Arjen na vier uitverkoch­te concerten, duizenden fans zielsgeluk­kig

    Arjen Lucassen, het meesterbrein achter het wereldberoemde rockoperaproject Ayreon, kijkt met een positief gevoel terug op de vier zeer exclusieve concerten die hij afgelopen weekend in het Tilburgse poppodium 013 heeft gegeven. De Brabantse kluizenaar lokte 12.000 bezoekers uit ruim zestig landen naar Nederland, een unieke prestatie voor een Nederlandse muzikant. ,,Zelfs deze perfectionist is heel tevreden!”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.