Volledig scherm
Het slachtoffer moest uit haar auto worden bevrijd. © Toby de Kort/De Kort Media

Vrouw gewond door ongeluk op Burgemeester Letschertweg in Tilburg

TILBURG – Een personenauto en een vrachtwagentje zijn woensdagmiddag op elkaar gebotst op de kruising van de Burgemeester Letschertweg met de Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg. Een vrouw is daarbij zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer moest door de brandweer uit haar voertuig worden bevrijd. Ze is naar het ziekenhuis gebracht. De Burgemeester Letschertweg is in de richting van Tilburg tijdelijk afgesloten wegens onderzoek.

Er zouden bij de politie meerdere telefoontjes zijn binnengekomen over stoplichten die niet werken. Of dit de oorzaak van het ongeluk is, moet onderzocht worden.

Volledig scherm
Ongeluk op Burgemeester Letschertweg in Tilburg. © Toby de Kort / De Kort Media
  1. Willem II - Ajax is al uitverkocht; Willem II - Fortuna bijna

    Willem II - Ajax is al uitver­kocht; Willem II - Fortuna bijna

    Ook bij de eerstvolgende thuiswedstrijd verwacht Willem II een vol stadion; dat is op zaterdag 30 maart (18.30 uur) tegen Fortuna Sittard. Voor dat duel zijn nog enkele honderden kaartjes beschikbaar. De Tricolores zijn na een moeizame seizoensstart inmiddels behoorlijk op dreef. Ze bereikten de bekerfinale en zijn na de uitzege bij Feyenoord (2-3) in het linkerrijtje van de eredivisie beland. Daardoor strijdt de ploeg van Adrie Koster op twee fronten voor een ticket voor Europees voetbal.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.