Volledig scherm
Waterschade aan pand Asya Bakkerij in Waalwijk. © MaRicMedia / Marcel van Dorst

Wateroverlast bij afgebrand pand Asya Bakkerij in Waalwijk

WAALWIJK - Het pand van Asya Bakkerij in Waalwijk heeft dinsdagmiddag vol water gestaan. In het pand is een waterleiding gesprongen en dat zorgde voor veel wateroverlast.

Maandagavond woedde een grote brand in de woningen boven de broodjeszaak. De bedrijfsleider van Asya Bakkerij liet maandagavond al weten dat de zaak veel waterschade heeft opgelopen door de brand. Daar komt de schade van de gesprongen waterleiding nu nog bij.

Het water stroomde dinsdagmiddag via de voordeur van de bakkerij naar buiten. De brandweer, politie en de storingsdienst van het waterleidingbedrijf kwamen ter plaatse. De storingsdienst heeft het gehele pand van water afgesloten zodat er niets meer kan lekken door de gesprongen leiding.

Volledig scherm
Waterschade aan pand Asya Bakkerij in Waalwijk. © MaRicMedia / Marcel van Dorst
  1. Verdachten gewelddadige woningoverval Zaltbommel hangt zes jaar cel boven het hoofd
    PREMIUM

    Verdachten gewelddadi­ge woningover­val Zaltbommel hangt zes jaar cel boven het hoofd

    ARNHEM - Het Openbaar Ministerie eist zes jaar cel voor alle vier verdachten van een gewelddadige overval op een woning aan de Thorbeckestraat in Zaltbommel. Zo bleek woensdag in de rechtbank in Arnhem. Ook bij die zitting bleef de identiteit van een mogelijke vijfde betrokkene, de mysterieuze ‘regelaar’, onbekend. Wel werd duidelijk dat de overval in de nacht van 1 op 2 december nauwkeurig is voorbereid en gepaard ging met grof geweld.