Zwaar ongeval tussen twee auto's in Oss, geen gewonden

VIDEOOSS - Twee auto's zijn dinsdagochtend op elkaar gereden op de John F. Kennedybaan in Oss. Door het ongeval lag de weg vol met brokstukken en glas. 

De twee voertuigen raakten elkaar op de kruising van de John F. Kennedybaan met de Frankenbeemdweg.  Door de harde klap kwamen de voertuigen ongeveer 200 meter van elkaar tot stilstand. 

Zonder kleerscheuren

Wonder boven wonder kwamen de bestuurders zonder zware verwondingen vanaf. Een van de betrokkenen is nagekeken in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere inzittenden waren erg geschrokken, maar kwamen er zonder kleerscheuren vanaf. 

MMBS-voertuig

Beide voertuigen raakten zeer zwaar beschadigd en zijn door een berger weggetakeld. Een van de auto’s was een MMBS-voertuig. Dat is een teruggekeurde auto waarvoor onder bepaalde voorwaarden geen rijbewijs is verplicht. 

Omdat er veel puin op de weg lag, was de John F. Kennedybaan tijdelijk afgesloten in beide richtingen. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is niet duidelijk.

Volledig scherm
Een van de voertuigen na het ongeval in Oss. © Foto Mallo / Gabor Heeres
Volledig scherm
Botsing in Oss © Foto Mallo / Gabor Heeres
Volledig scherm
Er lag veel puin op de weg na de botsing in Oss. © Foto Mallo / Gabor Heeres
  1. Taurossen op wieltjes, omdat ze te lui zijn om te lopen
    PREMIUM
    Column

    Taurossen op wieltjes, omdat ze te lui zijn om te lopen

    Iedereen is weleens een tauros. Alle fietsers in het Osse centrum bijvoorbeeld; taurossen op wieltjes. Ze denderen in de rondte, rammen je als je niet oppast. Niet om hun pasgeboren jong te beschermen hoor, zoals de gestresste moederkoe in de Maashorst, maar omdat ze te lui zijn om te lopen. Met als grote verschil dat de fietsende tauros op bezoek is in het begrazingsgebied van de binnenstadwandelaar, en niet andersom. En dat niet álle centrumfietsers op strafkamp naar Keent werden gestuurd na de eerste botsing.