Burgemeester Theo Weterings staat stil bij de Tilburgse slachtoffers van oorlogsgeweld, na het leggen van de herdenkingskrans.
Volledig scherm
Burgemeester Theo Weterings staat stil bij de Tilburgse slachtoffers van oorlogsgeweld, na het leggen van de herdenkingskrans. © Jan van Eijndhoven

Slechts handvol mensen ziet burgemeester in Tilburg herdenkingskrans leggen

VideoTILBURG - Soberder en beslotener kon de jaarlijkse dodenherdenking in Tilburg nauwelijks zijn. Burgemeester Theo Weterings legde dinsdagochtend in het Vrijheidspark een krans, ter nagedachtenis aan de burgers en militairen die sinds het begin van de Tweede Wereldoorlog door oorlogsgeweld omkwamen. Slechts een handvol mensen was daarbij aanwezig.

 1. Piepjonge bedrijven verlossen Brabant van coronaslot: ‘Maar wij zijn niet de cowboys’
  PREMIUM

  Piepjonge bedrijven verlossen Brabant van coronaslot: ‘Maar wij zijn niet de cowboys’

  DEN BOSCH - SpoedtestCorona en Wij Testen Op Corona. Zo heten de piepjonge bedrijven die nu de grote taak krijgen om Brabant van het coronaslot te halen. Half mei openen ze meerdere locaties voor de toegangstesten die dan nodig zijn om weer naar theater, bioscoop, popzaal, festival of voetbalstadion te mogen. Dat alles onder de vlag van Stichting Open Nederland, die gaat over Testen voor Toegang.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

 1. Samenvatting | Droomstart Verstappen niet genoeg voor winst in Spanje
  Play

  Samenvat­ting | Droomstart Verstappen niet genoeg voor winst in Spanje

 2. Onderzoek na mogelijke beschieting woning Kerkdriel
  Play

  Onderzoek na mogelijke beschie­ting woning Kerkdriel

Tilburg e.o.