Volledig scherm
Lopers worden aangemoedigd door ontbijtende supporters op het Anton Pieckplein in het centrum van Kaatsheuvel. © Organisatie

Wandelaars '80' wacht weer warm onthaal bij ontbijt in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Het is inmiddels een mooie traditie, het ‘Super-80-Ontbijt’ in het centrum van Kaatsheuvel. Voor de vijfde keer organiseren lokale ondernemers zondag 9 september dit evenement op het Anton Pieckplein.

Op de laatste doorlooppost van de wandeltocht '80 van de Langstraat' kunnen supporters van lopers en andere belangstellenden tussen 9.00 en 11.30 uur aanschuiven bij een uitgebreid ontbijtbuffet. Aan de tafels is plaats voor maximaal 600 ontbijters.

Ontbijt met muziek

Kaartjes voor de ochtendmaaltijd kosten € 5,- per persoon en zijn vooraf te koop bij onder andere het VVV-kantoor in de Peperstraat. Het feestelijke ontbijt  wordt muzikaal opgeluisterd door DJ013, drumband Prins Maurits en muziekschool De Heraut.

Nog maar 6 km

De wandelaars die op dit punt passeren, hebben dan nog maar zo'n 6 kilometer voor de voeten tot aan de finish op het Raadhuisplein in Waalwijk. Ofwel een uur of iets meer lopen. 

Op de foto

De ondernemers van Centrum Kaatsheuvel willen de lopers een blijk van waardering aanbieden voor hun prestatie. Alle deelnemers mogen in een  'Photobooth' een leuke foto laten maken, die meteen op Facebook wordt geplaatst. Onder deze lopers worden een aantal hele leuke prijzen verloot.

  1. Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    KAATSHEUVEL / LOON OP ZAND - Het bedrijf Heton uit Kerkrade gaat vanaf 6 juli 2019, de exploitatie van de Werft en de Wetering, voor de gemeente Loon op Zand uitvoeren. Heton verzorgt reeds sinds 1996 de exploitatie van de binnensportaccommodaties en multifunctionele gebouwen. Nadat in 2017 de exploitant Stichting Multiculturele Centra (SMC) failliet was gegaan is het beheer in handen van Het Eindhovense Hydra Sport. Bijzonderheden over het contract heeft de gemeente nog niet bekend gemaakt.

Tilburg e.o.