Volledig scherm
PREMIUM
Maan trad vorig jaar op tijdens Waalwijk Ontmoet. © Foto Jan Stads / Pix4Profs

Weer nieuwe opzet Waalwijk Ontmoet, met kansen voor iedereen

WAALWIJK - Een nieuwe editie, dus een nieuwe opzet rond de verkiezingen van Waalwijk Ontmoet. Ditmaal zonder jury die alvast een selectie maakt, maar met de speciale prijs Waalwijker van het jaar. 

Het is ieder jaar weer een crime: hoe regel je dat de verkiezing van Waalwijks besten in sport,cultuur en vrijwilligerswerk ordelijk en vooral eerlijk verloopt. Met alleen een jury kom je er niet meer. Vorig jaar kwam daar een stemming via Facebook bij, waardoor ‘de kleintjes’ gelijk op achterstand stonden. Daarom nu de volgende stap: Waalwijkers dragen de kandidaten voor en kunnen stemmen op hun favorieten. Daarnaast is er een aparte categorie waar het college van B en W prijzen uitdeelt. 

  1. Vechtersbaas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeerkaart: 'Hij begon met schoppen’

    Vechters­baas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeer­kaart: 'Hij begon met schoppen’

    KAATSHEUVEL/TILBURG - De 38-jarige man uit Tilburg die dinsdag werd aangehouden na een vechtpartij bij de Efteling, gaat aangifte doen tegen een medewerker van het pretpark. Dat laat zijn advocaat Geoffrey Woodrow weten aan het Brabants Dagblad. Volgens zijn cliënt is niet hij, maar de medewerker met het geweld begonnen. De Efteling en de politie willen zolang het onderzoek loopt niet reageren.