Volledig scherm
Logo RKSV Sarto © Sarto

Cools wint met Sarto van nieuwe werkgever: ‘Dan is het extra lekker om in de bestuurskamer een drankje te doen’

Zondag 2eVolgend seizoen staat huidig Sarto-trainer Werner Cools aan het roer bij VOAB. Zondagmiddag ging de aanstaande VOAB-coach op bezoek in Goirle. Zijn ploeg Sarto won met 1-3. 

VOAB – Sarto 1-3 (1-0). 28. Stijn van Laarhoven 1-0, 53. Job van der Weijden (e.d.) 1-1, 78. Tim Dominicus 1-2, 90. Rens van Bladel (pen.) 1-3.

Mooiste moment van de wedstrijd volgens VOAB-trainer Gerard van Gils: ,,De openingstreffer van Stijn van Laarhoven na een schitterende combinatie. Die zat er mooi in.”

Mooiste moment van de wedstrijd volgens Sarto-trainer Werner Cools: ,,Dat we in de rust besluiten VOAB anders te bestrijden en dat dit goed uitpakt en resultaat oplevert. Dat is voor een coach leuk om te zien.”

Bijzonderheid van de wedstrijd volgens Van Gils: ,,Het eigen doelpunt van Job van der Weijden, het kantelpunt van de wedstrijd.”

Bijzonderheid van de wedstrijd volgens Cools: ,,Als je met je oude club naar je toekomstige vereniging gaat dan is die wedstrijd op zich al bijzonder. Wanneer je wint, dan is het extra lekker om in de bestuurskamer een drankje te doen. Ik heb een fijne zaterdagavond gehad.”

Beek Vooruit - WSC 5-5 (1-3) 2. Joost Schalk 1-0, 4. Mounir Maamar 1-1, 13. Yannick Burleson 1-2, 33. Roel Duquensnoy 1-3, 47. Niels Nagelkerke 2-3, 48. Yannick Burleson 2-4, 69. Joep Bulkmans 3-4, 84. Joost Schalk 4-4, 90+1. Joep Bulkmans 5-4, 90+3. Yannick Burleson. Rood: 90+1. Yorick Hulsman van WSC (twee keer geel).

Moment van de wedstrijd: ,,Na een verkeerde aanname kon Beek Vooruit de stand op 3-4 brengen”, zag trainer Norbert Rebsch. ,,Daarna waren we de regie volledig kwijt en mogen we nog blij zijn dat we een puntje pakken.”

Bijzonderheid van de wedstrijd: ,,Vier van de vijf doelpunten hadden voorkomen kunnen worden. Allemaal gevallen in de omschakeling, want de restverdediging stond niet goed”, meende Rebsch.

  1. Van den Noort verliest vier doelpunten door uit competitie nemen SC Hoge Vucht, Be-Ready koploper af
    AMATEURVOETBAL

    Van den Noort verliest vier doelpunten door uit competitie nemen SC Hoge Vucht, Be-Ready koploper af

    De KNVB heeft vrijdag besloten om alle teams van SC Hoge Vucht uit de competitie te halen. Daardoor gaat het topscorersklassement van het Brabants Dagblad ook op de schop. Be-Ready-spits Robin van den Noort levert door het besluit van de bond vier doelpunten in. De ingrijpende straf voor Hoge Vught is volgens de voetbalbond gepast omdat zij niet verwachten dat de club op korte termijn zal veranderen. De Bredase vereniging heeft een maand de tijd om beroep aan te tekenen. Tijdens dit eventuele hoger beroep zal de straf niet worden opgeschort.