Volledig scherm
Festilent op archiefbeeld © Orange Pictures/Rob Koppers

Festilent wint door prachtig combinatievoetbal

Zondag 4HVoor Bram Geurts was de wedstrijd tegen Gessel een speciale. De jeugdspeler mocht in de basis beginnen en gaf gelijk een assist. 

Festilent – Gassel 1-0 (1-0) 20. Pepijn Schoonenberg 1-0

Moment van de wedstrijd: De 1-0 van Schoonenberg. ,,Dat was een prachtige 1-2 combinatie tussen Pepijn en Bram Geurts”, stelde Festilent-coach Edwin Peters.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Jeugdspeler Bram Geurts mocht starten door zijn goede prestaties de afgelopen wedstrijden.

SES – FC Uden 5-1 (2-1) 20. Brent Strijbosch 0-1, 21. 1-1, 22. 2-1, 55. 3-1, 65. 4-1, 70. 5-1.

Bijzonderheid van de wedstrijd: FC Uden maakte het eerste doelpunt van de middag. ,,Een mooie aanval met een mooi resultaat”, stelde FC Uden-assistent Paul van der Vegt.

  1. Overzicht | OJC speelt in slotseconden gelijk, Hilvaria verliest degradatiekraker
    amateurvoetbal

    Overzicht | OJC speelt in slotsecon­den gelijk, Hilvaria verliest degradatie­kra­ker

    De zonnestralen kussen het gelaat, na weken van kou en ellende is de eerste lekkere voetbalzondag aangebroken. In Midden-Brabant stonden weer verschillende fraaie potjes op het programma. Zo was er de streekderby tussen Heeswijk en DAW in 2H. Maar ook de degradatiekraker tussen Hilvaria en Bladella. OJC Rosmalen hield het lang spannend in het duel tegen Westlandia. Pas in de slotseconden maakte de ploeg uit Rosmalen de gelijkmaker.