Volledig scherm
Gilze op archiefbeeld © Beeld Werkt

Gilze en Waspik spelen doelpuntrijk gelijk

Zondag 3bMaar liefst zes keer werd er gescoord in Gilze. Beide ploegen wisten drie keer het net te vinden, en dus stond er na negentig minuten een 3-3 eindstand op het scorebord. 

Gilze – Waspik 3-3 (1-2) 8. Van den Dungen 1-0, 22. Jes Zijlmans 1-1, 38. Guido van den Hoven (pen.) 1-2, 49. Van Hoek 2-2, 54. Van den Dungen 3-2, 83. Guido van den Hoven 3-3.

Moment van de wedstrijd: ,,Het was een wedstrijd waarin beide ploegen goede en minder goede fases met elkaar afwisselden”, vond Waspik-trainer Eugène van der Heijden. ,,Daardoor werd het ook een tactisch spelletje.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Luuk Molenschot, die een jaar lang geblesseerd is geweest, maakte zijn rentree bij Waspik.

  1. Overzicht | OJC speelt in slotseconden gelijk, Hilvaria verliest degradatiekraker
    amateurvoetbal

    Overzicht | OJC speelt in slotsecon­den gelijk, Hilvaria verliest degradatie­kra­ker

    De zonnestralen kussen het gelaat, na weken van kou en ellende is de eerste lekkere voetbalzondag aangebroken. In Midden-Brabant stonden weer verschillende fraaie potjes op het programma. Zo was er de streekderby tussen Heeswijk en DAW in 2H. Maar ook de degradatiekraker tussen Hilvaria en Bladella. OJC Rosmalen hield het lang spannend in het duel tegen Westlandia. Pas in de slotseconden maakte de ploeg uit Rosmalen de gelijkmaker.