Volledig scherm
Mede dankzij een doelpunt van Remy Schouwenaar boog NOAD'32 een achterstand om tot een 2-3-overwinning. (archieffoto) © Roel van der Aa

Haaften dicht bij een stunt tegen periodetitelwinnaar ONI, NOAD'32 wint vijfde wedstrijd op rij

zondag 3DDe opmars van NOAD'32 blijft maar doorgaan. Tegen GVV'63 werd er voor de vijfde keer op rij gewonnen, waardoor de ploeg van trainer Rob van Loon steviger op de derde plaats staat. Het zag promovendus ONI de eerste periodetitel veiligstellen tegen Haaften, dat dicht bij een stunt was.

GVV’63 - NOAD’32 2-3 (0-1). 19. Jalal Boujamaa 0-1, 46. Richan Kreling 1-1, 63. Jeffrey van der Meijden 2-1, 67. Remy Schouwenaar 2-2, 77. Sven Bleijenberg 2-3.
Aan beide zijden waren spelers absent vanwege vakantieverplichtingen. Uiteindelijk werd NOAD’32 de gelukkige winnaar en boekte zodoende al de vijfde zege op rij. ,,Wij hadden na rust de kans op 3-1 maar hun keeper redde de zaak. Ik vond dat NOAD onterecht won”, aldus GVV'63-trainer Danny van Geffen. Ook NOAD'32-trainer Rob van Loon sprak over een zwaar bevochten zege. ,,Toen het 2-1 stond, dachten wij ook dat het over was. We kropen door het oog van de naald, maar zagen ook hoe goed ons team is qua beleving.”

Haaften - ONI 1-2 (1-2). 8. Floris Wouters 0-1, 12. Thijmen Gerringa 1-1, 32. Jaap van der Waarden 1-2.
Het was de nummer laatst tegen de nummer één, maar daar trok een hardwerkend Haaften zich weinig van aan. ,,Een gelijkspel was een terechte uitslag geweest. De ONI-trainer kwam na afloop naar me toe en zei ‘Vandaag hebben wij het geluk gehad’”, aldus Haaften-trainer Bart Fransen. Vooral de tweede helft was een gelijkopgaand duel, vond Fransen. ,,We kregen ook nog goede kansen via Thijmen Gerringa en Michel den Braber die overigens ONI-spits Sander de Bont goed in bedwang hield.”