Volledig scherm
Van Limpt op archiefbeeld © Jurriaan Balke

Hulsel-doelman scoort pingel, maar moet zelf twee keer vissen

Zondag 5EBij Hulsel neemt doelman Michiel van Limpt de strafschoppen. De keeper scoorde zelf vanaf elf meter, maar moest later in de wedstrijd twee keer vissen. 

Knegselse Boys – Hulsel 2-1 (1-1). 7. Michiel van Limpt 1-0 (pen.), 44. e.d., 60. 2-1.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Doelman Michiel van Limpt van Hulsel was weer de aangewezen man voor de  strafschop. Net als eerder dit seizoen liet hij de doelman van de tegenstander kansloos vanaf elf meter.

Moment van de wedstrijd: De ongelukkige 1-1, een eigen doelpunt net voor het rustsignaal. Hulsel had al diverse kansen laten liggen om op voorsprong te komen en in plaats daarvan viel nu de gelijkmaker waar Hulsel zelf schuld aan had.

  1. Overzicht | OJC speelt in slotseconden gelijk, Hilvaria verliest degradatiekraker
    amateurvoetbal

    Overzicht | OJC speelt in slotsecon­den gelijk, Hilvaria verliest degradatie­kra­ker

    De zonnestralen kussen het gelaat, na weken van kou en ellende is de eerste lekkere voetbalzondag aangebroken. In Midden-Brabant stonden weer verschillende fraaie potjes op het programma. Zo was er de streekderby tussen Heeswijk en DAW in 2H. Maar ook de degradatiekraker tussen Hilvaria en Bladella. OJC Rosmalen hield het lang spannend in het duel tegen Westlandia. Pas in de slotseconden maakte de ploeg uit Rosmalen de gelijkmaker.