Kay van den Boogaard in actie voor OJC Rosmalen (archiefbeeld)
Volledig scherm
Kay van den Boogaard in actie voor OJC Rosmalen (archiefbeeld) © Jan Verhoeven

OJC Rosmalen kan eerste thuisduel niet bekronen met zege

OJC Rosmalen heeft zijn eerste thuisduel van het seizoen niet kunnen bekronen met een zege. De Rosmalenaren bleven tegen Baronie steken op een doelpuntloos gelijkspel.

Op de fonkelnieuwe Rosmalense kunstgrasmat voorkwam OJC-goalie Yorrit Kanters tot tweemaal toe dat de gasten uit Breda razendsnel op voorsprong kwamen. OJC kroop vervolgens langzaam maar zeker uit zijn schulp en kreeg ook een aantal kansen. Een van richting veranderd schot van Kay van den Boogaard eindigde op de bovenkant van de lat en een schuiver van Roel van de Sande werd een prooi voor de doelman van de bezoekers.

Het begin van de tweede helft was een exacte kopie van het eerste kwartier voor rust. OJC kwam nauwelijks van zijn eigen helft af en zag Kanters opnieuw uitblinken met enkele fraaie saves. Kay van den Boogaard was in de slotfase wederom dichtbij een openingstreffer, maar zag zijn inzet voorlangs vliegen. OJC drong vervolgens nog wel aan, maar mogelijkheden bleven uit.

OJC Rosmalen: Kanters; Van Gestel, Lacquet, Clout, Van Ooijen (84. Habraken); Van de Sande (67. Theunisse), Ordu, Zaimi, Kappen (73. Hisamatsu), Huijgens, Van den Boogaard