Volledig scherm
Ollandia pakt de periodetitel © Henk van Esch

Ollandia pakt periodetitel na winst op SVSOS

Zondag 5cHet voetbaljaar is goed begonnen voor Ollandia. Door de winst op SVSOS pakte de ploeg uit Olland de eerste periodetitel in de vijfde klasse C. 

Ollandia – SVSOS 2-1 (1-1) 22. Gijs van Oort 0-1, 40. Stefan Erven 1-1. 88. Steven van Dijke 2-1.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Ollandia heeft door de overwinning op SVSOS de eerste periodetitel gewonnen. Bas van Engelen is trots op de prestatie die zijn team heeft neergezet. ,,We hebben natuurlijk nog helemaal niks, maar dit soort momenten moet je wel vieren. We hebben in de afgelopen tien jaar niet veel gewonnen en als ik dit in mijn tweede seizoen bij de club neerzet, dan ben ik trots op mijn spelers. Het hebben dit verdiend.”

Moment van de wedstrijd: Lang leek de wedstrijd in een gelijkspel te eindigen ,maar twee minuten voor tijd zorgde Steven van Dijke ervoor dat de drie punten in Olland bleven. De aanvaller miste in eerste instantie zijn penalty door de bal recht op de keeper te schieten, maar in de rebound werkte hij het leer alsnog tegen de touwen.

Mooiste moment van de wedstrijd volgens SVSOS-trainer Johan van de Pas: ,,De 0-1 van Gijs van Oort. Op snelheid die we voorin hebben die ook benutten. Uit de omschakeling er snel uitkomen en lopen de bal binnen.”

Mooiste moment van de wedstrijd volgens SVSOS-trainer Johan van de Pas: ,,De 0-1 van Gijs van Oort. Op snelheid die we voorin hebben die ook benutten. Uit de omschakeling er snel uitkomen en lopen de bal binnen.”

SVG - FC Drunen 3-1 (1-0) 3. Sander Huijben 1-0, 49. Sander Huijben 2-0, 70. Sander Huijben 3-0,89. Steven Lishy 3-1.

Moment van de wedstrijd: De 1-0. ,,Zo goed afgesproken om scherp te beginnen, alweer gebeurde dat niet”, zag trainer Ali Albayrak.

Bijzonderheid van de wedstrijd: ,,Na de rust hebben we goed gespeeld, veel kansen gekregen. Pech gehad, en zo ook laten liggen.

Mooiste moment van de wedstrijd volgens SVG-aanvaller Sander Huijben: ,,De 3-0, toch wel mijn mooiste goal van de middag. Ik schoot hard en boven in het dak van het doel.” De mooiste goal, boven in het dak van het doel.”

Bijzonderheid van de wedstrijd volgens Huijben: ,,Dat ik vanmiddag mijn eerste hattrick ooit heb gemaakt.”