Volledig scherm
Johan van de Pas © Sjors Grol

Ondanks mindere resultaten gaan SVSOS en Van de Pas langer met elkaar door

TrainerscarrouselJohan van de Pas en zijn SVSOS staan op dit moment twaalfde in de vijfde klasse D. Ondanks de mindere resultaten zien beide partijen genoeg perspectief. 

,,Het bestuur en ik zijn rond de tafel gaan zitten en we hebben besloten om ook volgend jaar met elkaar door te gaan’’, sprak Johan van de Pas. ,,De samenwerking verloopt goed, alhoewel de resultaten dat nog niet helemaal laten zien. Het is een erg jonge groep en die zijn niet altijd even stabiel.’’

 1. Overzicht | Kozakken Boys verliest laatste wedstrijd van 2019, Achilles Veen vernedert Rijsoord.

  Overzicht | Kozakken Boys verliest laatste wedstrijd van 2019, Achilles Veen vernedert Rijsoord.

  Kozakken Boys heeft zich geen goede dienst bewezen door met 3-1 te verliezen van Scheveningen. Na rust liep aanvaller Kay Tejan tegen een rode kaart aan, waarna de ploeg van trainer Rick Adjei nog knap op gelijke hoogte kwam. Het overwicht van Scheveningen brak Kozakken Boys uiteindelijk alsnog op, waardoor het 2019 met een nederlaag eindigt. Hoofdklasser Achilles Veen van trainer John Karelse won overtuigend met 7-0 van Rijsoord.
 2. Sleeuwijk speelt gelijk zonder trainer Tuns, sterke tweede helft levert Altena punten op
  zaterdag 2F

  Sleeuwijk speelt gelijk zonder trainer Tuns, sterke tweede helft levert Altena punten op

  Het was even schrikken geblazen in Sleeuwijk. Trainer Pieter Tuns kon wegens een hartritmestoornis niet zijn vertrouwelijke plek in de dug-out innemen. Desondanks pakte Sleeuwijk een verdienstelijk punt tegen de nummer vier van de ranglijst. Roda Boys/Bommelerwaard verloor ook haar tweede wedstrijd onder leiding van Jorco de Kok en lijkt daardoor zich al vroeg op de derde periodetitel te moeten gaan richten, wil het de seizoensdoelstelling halen.