Volledig scherm
Teun van Grunsven (rechts/OSS20) zet Jordi Beelen (links/EVV) in de stromende regen aan de KANT © BD / Peter van Huijkelom

OSS’20 verliest in eigen huis van laagvlieger EVV

Derde Divisie zondagOp papier leek de wedstrijd tegen laagvlieger EVV een eitje voor OSS’20. Niets bleek minder waar. De Brabantse nummer vier van de Derde Divisie ging met 0-1 onderuit. 

OSS’20-EVV 0-1 (0-1). 24. Jordi Beelen 0-1.

Moment van de wedstrijd: Jordi Beelen van EVV kopte na iets meer dan twintig minuten de 0-1 binnen. Dat bleek genoeg voor de zege.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Tony de Groot van OSS’20 schiet net na de 0-1 van dichtbij de bal hoog over. De keeper was al uit het doel.

HBS - OJC Rosmalen 0-3 (0-2). 5. Wesley Meeuwsen 0-1, 33. Roel van de Sande 0-2, 65. Kay van den Boogaard 0-3.

Moment van de wedstrijd: Net als afgelopen week tegen UNA schoot OJC-middenvelder Roel van de Sande een vrije trap raak. Tegen HBS betekende dat een verdubbeling van de score.

Bijzonderheid van de wedstrijd: OJC lijkt onder Mark Schenning eindelijk zijn ware gezicht te laten zien. Onder leiding van de oefenmeester pakte OJC negen punten in zijn laatste vijf competitieduels. ,,Maar we zullen nog minimaal zeven wedstrijden moeten winnen, willen we daadwerkelijk aan handhaving denken. We hebben nog een lange weg te gaan”, aldus Schenning

  1. Overzicht | OJC speelt in slotseconden gelijk, Hilvaria verliest degradatiekraker
    amateurvoetbal

    Overzicht | OJC speelt in slotsecon­den gelijk, Hilvaria verliest degradatie­kra­ker

    De zonnestralen kussen het gelaat, na weken van kou en ellende is de eerste lekkere voetbalzondag aangebroken. In Midden-Brabant stonden weer verschillende fraaie potjes op het programma. Zo was er de streekderby tussen Heeswijk en DAW in 2H. Maar ook de degradatiekraker tussen Hilvaria en Bladella. OJC Rosmalen hield het lang spannend in het duel tegen Westlandia. Pas in de slotseconden maakte de ploeg uit Rosmalen de gelijkmaker.