Volledig scherm
Real Lunet op archiefbeeld © Hanny van der Linden/Vianen Vooruit

Real Lunet krijgt loon naar werken: spelers maken zelf veld ijsvrij en winnen van Emplina

Zondag 2hDe spelers van Real Lunet hadden zoveel zin om te voetballen dat ze zondagochtend zelf sneeuwschuivers in de hand namen. Het veld werd ijsvrij gemaakt, en niet voor niks. Er werd met 1-0 gewonnen. 

Real Lunet – Emplina 1-0 (0-0) 85. Kay Huijgens 1-0

Moment van de wedstrijd: Kay Huijgens scoort bij zijn debuut de winnende. Ook Emplina had een debutant: trainer William van Overbeek.

Bijzonderheid wedstrijd: ,,Toen we aankwamen op het sportpark lag op ons kunstgras veel ijs. We keken elkaar aan en iedereen wilde graag dat er gevoetbald werd. De halve selectie heeft vervolgens sneeuwschuivers erbij gepakt en het kunstgras ijsvrij gemaakt”, beschrijft Real Lunet-trainer Glenn Simon.

SSS’18 - Heeswijk 3-3 (3-3). 11. Gerke van den Akker 0-1, 23. Danny Aarts 1-2, 40. Tom Sleddens (pen.) 3-3.

Moment van de wedstrijd: De knotsgekke eerste helft was een lust voor het oog van de neutrale toeschouwer. ,,Zes goals na één helft heb ik niet vaak eerder gezien”, aldus Heeswijk-trainer Stef Sijbers.

Bijzonderheid van de wedstrijd: ,,Twee verschillende speelstijlen, één uitslag en geen winnaar‘’, concludeerde Sijbers. ,,Maar toch had ik van tevoren getekend voor een punt bij de koploper.” 

 1. Overzicht | Kozakken Boys verliest laatste wedstrijd van 2019, Achilles Veen vernedert Rijsoord.

  Overzicht | Kozakken Boys verliest laatste wedstrijd van 2019, Achilles Veen vernedert Rijsoord.

  Kozakken Boys heeft zich geen goede dienst bewezen door met 3-1 te verliezen van Scheveningen. Na rust liep aanvaller Kay Tejan tegen een rode kaart aan, waarna de ploeg van trainer Rick Adjei nog knap op gelijke hoogte kwam. Het overwicht van Scheveningen brak Kozakken Boys uiteindelijk alsnog op, waardoor het 2019 met een nederlaag eindigt. Hoofdklasser Achilles Veen van trainer John Karelse won overtuigend met 7-0 van Rijsoord.
 2. Sleeuwijk speelt gelijk zonder trainer Tuns, sterke tweede helft levert Altena punten op
  zaterdag 2F

  Sleeuwijk speelt gelijk zonder trainer Tuns, sterke tweede helft levert Altena punten op

  Het was even schrikken geblazen in Sleeuwijk. Trainer Pieter Tuns kon wegens een hartritmestoornis niet zijn vertrouwelijke plek in de dug-out innemen. Desondanks pakte Sleeuwijk een verdienstelijk punt tegen de nummer vier van de ranglijst. Roda Boys/Bommelerwaard verloor ook haar tweede wedstrijd onder leiding van Jorco de Kok en lijkt daardoor zich al vroeg op de derde periodetitel te moeten gaan richten, wil het de seizoensdoelstelling halen.