Volledig scherm
© Brabants Dagblad

SBV wint, maar coach is niet tevreden: ‘Het was zo slecht, dit verdient geen ruimte in de krant’

Zondag 5dSBV won zondagmiddag van DESO, maar coach John Putters was niet te spreken over het niveau van de wedstrijd. Het was volgens de oefenmeester zelfs zo slecht dat het niet eens in de krant zou moeten staan. 

DESO - SBV 0-2 (0-1). 20. Berry Knipping 0-1, 86. Harm Hoefnagels 0-2.

Bijzonderheid van de wedstrijd: ,,Deze wedstrijd was zo slecht, het verdient eigenlijk geen ruimte in de krant”, aldus trainer John Putters van SBV.

Moment van de wedstrijd: hoewel de koploper veel kansen kreeg, werd het duel pas vlak voor tijd beslist door Harm Hoefnagels.

Ruwaard - Ophemert 2-4 (1-1). 32. 0-1, 45. Numan Koc 1-1, 70. Sjors Euser 2-1, 72. 2-2, 92. 2-3, 95. 2-4.

Bijzonderheid van de wedstrijd: het duel leek op een gelijkspel af te stevenen tot in de extra tijd de bezoekers tot tweemaal toe het net vonden.

Moment van de wedstrijd: het doelpunt van Numan Koc was een plaatje. Zijn vrije trap belandde in de bovenhoek.

HRC’14 – Wadenoijen 1-0 (1-0) 4. Daan Murman  1-0

Bijzonderheid van de wedstrijd: HRC’14 heeft Wadenoijen gespaard. Het won slechts met 1-0 terwijl het, volgens HRC-coach Harald van Deelen, veel kansen kreeg om de score uit te breiden. ,,Eigenlijk ging alles goed, alleen ontbrak het aan scherpte voor het doel. Over inzet en mentaliteit van mijn spelers kan ik alleen maar tevreden zijn. We creëerden veel kansen, alleen verzuimden we om meer doelpunten te maken. Uiteindelijk maakt het allemaal niet veel uit want we hebben weer drie punten bij kunnen schrijven, en dat is het belangrijkst.”