Volledig scherm
© ANP

Scheidsrechter trekt tien minuten extra tijd bij, verbazing bij Berkdijk

Zondag 4cNa afloop van Berkdijk - Be-Ready kon Erik van Esch het niet geloven. De trainer van de thuisploeg zag zijn ploeg na honderd minuten voetbal verliezen. Een doelpunt in de tiende minuut van de extra tijd deed zijn ploeg de das om. 

Berkdijk - Be-Ready 2-3 (0-1) 22. Safi Esmati 0-1, 53. Thom van de Ven 1-1, 73. Tim van Dam (pen.) 1-2, 78. Matthy Laros (pen.) 2-2, 90+10. Tim van Dam 2-3.

Moment van de wedstrijd: De extra tijd. ,,Tien minuten erbij trekken, geen idee waarom. Zoiets zie je niet eens in het betaalde voetbal. Daardoor gingen we de boot in, ook nog eens met een klutsbal”, baalde Berkdijk-trainer Erik van Esch.

Bijzonderheid van de wedstrijd: De twee strafschoppen. ,,Dat waren allebei krijgertjes. Die van ons een goedmakertje vanwege het cadeautje dat Be-Ready had ontvangen”, vond Van Esch.

Dussense Boys – Raamsdonk 1-3 (1-2) 12. Bart van Dongen 1-0, 27. 1-1, 37. 1-2, 90+2. 1-3.

Moment van de wedstrijd: De wedstrijd begon een kwartier later dan gepland. ,,We konden niet op het hoofdveld terecht, dus moest de scheidsrechter eerst nog het kunstgrasveld keuren”, zag trainer Antoine Hoevenaren, trainer van Dussense Boys.

Bijzonderheid van de wedstrijd: ,,We haalden ons niveau niet, al kwamen we wel verdiend op voorsprong. We gingen te veel rare dingen doen”, vond Hoevenaren.