Volledig scherm
SDDL op archiefbeeld © Ed van Alem

SDDL en Nijnsel laten zich niet tegenhouden door strook met ijs

Zondag 4INijnsel wist bij SDDL met 0-5 te winnen, en dat was mede te danken aan het harde werk van Nijnsel. Zaterdagmiddag waren er een aantal spelers namelijk druk in de weer om het veld ijsvrij te krijgen. Op een klein strookje na lukte dit ook aardig. 

SDDL – Nijnsel 0-5 (0-3). 3. Johan van der Pas 0-1, 20. Rick van der Vleuten 0-2, 26. Stefan Hulsen 0-3, 53. Nick Lathouwers 0-4, 64. Stefan Hulsen 0-5.

Moment van de Wedstrijd: Bij SDDL ontbraken er verschillende spelers die geblesseerd raakten in de twee oefenduels in de winterstop. Roy Bens, Guido de Vocht en Bjorn Rikken moesten alle drie vanaf de zijkant toekijken hoe hun ploeg met 0-5 volledig werd overklast door Nijnsel.

,,Dankzij twee mooie aanvallen over een paar schijven hebben Rick van der Vleuten en Stefan Hulsen de wedstrijd nog voor rust beslist”, vertelde Nijnsel-secretaris Lambert Verhoeven.

Bijzonderheid van de wedstrijd: ,,Zaterdag lag er nog sneeuw in een hoek van het veld. Acht selectiespelers en twee stafleden hebben toen met sneeuwschuivers het veld schoongemaakt, anders hadden ze vandaag niet kunnen spelen”, aldus Verhoeven.

Waar alle duels in de vierde klasse I werden afgelast door vorst, werd dit duel wel gespeeld. Volgens SDDL-coach Antwan van Rijn had het ook anders kunnen uitpakken: ,,Er lag wel nog een strookje ijs op het speelveld. Maar niemand, inclusief de scheidsrechter, zag dat als een probleem.”