Volledig scherm
11-01-2020: Voetbal: Kozakken Boys v Excelsior Maassluis: Werkendam Tweede Divisie seizoen 2019/2020 L-R Jordie van der Laan van Kozakken Boys © BSR Agency

‘Spijbelspits’ Van der Laan vertrekt op huurbasis bij Kozakken Boys

Jordie van der Laan is per direct weg bij Kozakken Boys. De spits vertrekt op huurbasis naar ASWH, dat eveneens uitkomt in de tweede divisie. Van der Laan maakte in Werkendamse dienst een doelpunt.

Hij scoorde tegen Noordwijk in de enige wedstrijd waarin hij de negentig minuten volmaakte. Voor de rest moet de Cuijkenaar het vooral doen met invalbeurten. Promovendus ASWH staat laatste in de tweede divisie en heeft vooral doelpunten nodig. In Werkendam ligt hij nog vast tot 2021. 

De 26-jarige spits kwam eerder hij uit voor vv SIOL, JVC Cuijk, PSV, wederom JVC Cuijk, Juliana ’31, FC Lienden, nogmaals JVC Cuijk en Telstar. Bij de Keuken Kampioen Divisie-club verkreeg de Cuijkse spits faam door de Champions League-wedstrijd van Ajax bij Tottenham Hotspur te bezoeken. Dezelfde week nog werd hij ontslagen. 

  1. Hilvaria geeft ‘goedmaakdoelpunt’ weg in de derby met Beerse Boys: ‘Expres zo scoren, dat wil niemand’
    Zondag 2F

    Hilvaria geeft ‘goedmaak­doel­punt’ weg in de derby met Beerse Boys: ‘Expres zo scoren, dat wil niemand’

    Een van de meest bekende voorbeelden van per ongeluk scoren is een goal van Jan Vertonghen. Als speler van Jong Ajax wilde hij een bal naar de keeper van RKC spelen, maar de bal eindigde per ongeluk in het doel. Verontschuldigingen loste niet genoeg op en dus gaf Ajax in de beker letterlijk een doelpunt 'weg'. Een voorval dat zich in Hilvarenbeek ook voordeed, alleen was Joerie van Rijswijk in dit geval Jan Vertonghen en mocht Beerse Boys een gratis doelpunt maken.