Volledig scherm
Spoordonkse Boys op archiefbeeld © René Nijhuis

Spoordonkse Boys poetst 3-0 achterstand weg

Zondag 3dSpoordonkse Boys presteerde zondagmiddag bijna het onmogelijke. Na een 3-0 achterstand kwam de ploeg van Angelo Timisela terug tot 3-3. In de extra tijd had de ploeg zelfs kunnen winnen, maar Jasper van Agt faalde vanaf elf meter. 

Wilhelmina Boys - Spoordonkse Boys 3-3 (3-0). 6. Max Lodewijks 1-0 (pen.), 21. Bram van der Heijden 2-0, 33. Bram van der Heijden 3-0, 52. Stijn Snelders 3-1, 82. Luuk Rijnen 3-2, 88. Luuk Rijnen 3-3. Rode kaart: 90. Sjors de Moel (Wilhelmina Boys). Bijz.: Jasper van Agt (Spoordonkse Boys) mist strafschop in 90e minuut.

Moment van de wedstrijd: Halverwege zocht Spoordonkse Boys met een 3-0 achterstand de kleedkamer weer op. Tijdens de rust pepte Spoordonkse Boys-coach Angelo Timisela zijn elftal flink op. Dat had succes, want zijn elftal toonde veerkracht.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Spoordonkse Boys slaagde erin om terug te komen van een 3-0 achterstand. Ook had de ploeg zijn Houdini-act dus nog helemaal kunnen voltooien. Echter miste Jasper van Agt in de extra tijd vanaf elf meter. ,,Ik ben trots op de jongens. Tegelijkertijd is het natuurlijk balen dat je die penalty nog mist. Anders hadden we drie zeer dure punten gepakt”, vertelde Timisela.

  1. Overzicht | OJC speelt in slotseconden gelijk, Hilvaria verliest degradatiekraker
    amateurvoetbal

    Overzicht | OJC speelt in slotsecon­den gelijk, Hilvaria verliest degradatie­kra­ker

    De zonnestralen kussen het gelaat, na weken van kou en ellende is de eerste lekkere voetbalzondag aangebroken. In Midden-Brabant stonden weer verschillende fraaie potjes op het programma. Zo was er de streekderby tussen Heeswijk en DAW in 2H. Maar ook de degradatiekraker tussen Hilvaria en Bladella. OJC Rosmalen hield het lang spannend in het duel tegen Westlandia. Pas in de slotseconden maakte de ploeg uit Rosmalen de gelijkmaker.