Volledig scherm
Prinses Irene op archiefbeeld © Ron van Dijk Fotografie

Streefland belangrijk bij overwinning van Prinses Irene

Na een lange periode zonder competitievoetbal mochten de vrouwen van Prinses Irene zondag weer aan de bak. Tegen Fortuna’54 werd met 3-1 gewonnen. Keepster Bregje Streefland had daarin een belangrijk aandeel.

Prinses Irene - Fortuna’54 3-1 (2-0). 11. Sharron van Os 1-0 (pen.), 35. Jaimy van de Nieuwendijk 2-0, 56. Floor van Lin 3-0, 69. 3-1.

Moment van de wedstrijd: Keepster Bregje Streefland pakt bij een stand van 3-1 in twee instanties een goede inzet van de spits van Fortuna ‘54.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Keepster Bregje Streefland keerde terug na een bovenbeenblessure en deed het uitstekend bij Prinses Irene.

Eldenia-Nooit Gedacht 4-1 (2-0). 25. Suus Daniëls 1-0, 35. Eefje van den Nieuwenhof 2-0, 46.Manouk Paulus 3-0, 75. Tamara van Lent 3-1, 80. Suus Daniëls 4-1.

Moment van de wedstrijd: Nooit Gedacht verliest door drie blunders van Eldenia.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Nooit Gedacht speelde niet eens zo slecht, maar kreeg toch vier doelpunten tegen.

  1. Overzicht | OJC speelt in slotseconden gelijk, Hilvaria verliest degradatiekraker
    amateurvoetbal

    Overzicht | OJC speelt in slotsecon­den gelijk, Hilvaria verliest degradatie­kra­ker

    De zonnestralen kussen het gelaat, na weken van kou en ellende is de eerste lekkere voetbalzondag aangebroken. In Midden-Brabant stonden weer verschillende fraaie potjes op het programma. Zo was er de streekderby tussen Heeswijk en DAW in 2H. Maar ook de degradatiekraker tussen Hilvaria en Bladella. OJC Rosmalen hield het lang spannend in het duel tegen Westlandia. Pas in de slotseconden maakte de ploeg uit Rosmalen de gelijkmaker.