Volledig scherm
Thijs van der Linden springt hier nog een gat in de lucht © BD / Peter van Huijkelom

Tandartsbezoek zit UDI’19-speler Van der Linden dwars bij kopduel

Hoofdklasse B zondagUDI’19 verloor zondag met 2-4 van Baronie. Het zag in de tweede helft Thijs van der Linden uitvallen na een kopduel. Eerder deze week liet hij zijn verstandskiezen trekken. Door die ingreep werd hij duizelig en verliet hij het veld. 

UDI’19 – Baronie 2-4 (0-3) 34. Moustafa Mohammed 0-1, 38. Moustafa Mohammed 0-2, 40. Yassine Meyres 0-3, 69. Raoul Oomen 1-3, 83. Tijn van Galen 1-4, 85. Paul van der Vlist 2-4.

In de tweede helft wisselde UDI-coach Lodewijk de Kruif noodgedwongen. In een duel vond het hoofd van verdediger Thijs van der Linden en hoofd van Baronie waarna hij direct naar de grond ging. Hij liep vervolgens dizzy het veld af. Dat kwam omdat Van der Linden eerder deze week zijn verstandskiezen liet trekken.  

Op het eigen sportpark verloor UDI’19 van Baronie. De doelpunten vielen erg snel achter elkaar. In een tijdsbestek van zes minuten keek de Udense formatie tegen een 3-0 achterstand aan. In de tweede helft deed het nog iets terug, maar Baronie werd nooit serieus onder druk gezet. Bijzonder was het doelpunt van Tijn van Galen. De speler verruilde dit seizoen derdeklasser Groen-Wit voor Baronie.

OJC Rosmalen - Halsteren 1-3 (0-1). 45. Karim Didi 0-1, 59. Tonny Maric 1-1, 61. Karim Didi 1-2, 90+3. Thomas Marijnissen 1-3.

,,We hebben niet voor het eerst dit seizoen nagelaten om onszelf te belonen. Ons veldspel was goed en we kregen vier dikke kansen. Daarvan moet je er sowieso drie maken en dan heeft Halsteren niks te zeggen”, baalde OJC-verdediger Daan van Tooren.