Wim Wagemakers is al jaren terreinknecht van het noodlijdende White Boys.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Wagemakers is al jaren terreinknecht van het noodlijdende White Boys. © Pix4Profs-Ron Magielse

Terreinknecht van White Boys baalt: ‘Als zoon van oprichter wil je niet de stekker eruit halen’

WASPIK -  Als voetbalvereniging The White Boys ophoudt te bestaan, zal dat terreinknecht Wim Wagemakers heel erg zeer doen. "We zitten op een unieke locatie. Doodzonde als dat verdwijnt."

De kantjes ervan aflopen, hij doet niets liever. Om daarmee Wim Wagemakers te afficheren als een regelrechte nietsnut, dat is echter geheel bezijden de waarheid. Je moet het niet als een spreekwoord opnemen: als terreinknecht van The White Boys is hij nagenoeg elke dag op sportpark De Lindenheuvel aan het werk om onderhoud aan de velden te plegen. Met een bosmaaier de stoppels aan de rand van het veld kortwieken, van dat klusje geniet de voormalig hovenier nog het meest. 

  1. Middelbare scholen gaan open en de belangrijkste vraag is nu: Gaat iedereen over of niet?
    PREMIUM

    Middelbare scholen gaan open en de belangrijk­ste vraag is nu: Gaat iedereen over of niet?

    Wat te doen met de overgangsnormen? Hoe vullen we het gala in voor de eindexamenleerlingen? Vragen waar het middelbaar onderwijs, dat op 2 juni zijn deuren weer opent, een antwoord op moest vinden. En niet iedereen heeft hetzelfde antwoord op de belangrijkste vraag: gaat iedereen wel over? Vanaf aanstaande dinsdag gaan de leerlingen van het middelbare onderwijs weer naar school. De hamvraag is natuurlijk: wat te doen met de overgangsnormen?