Volledig scherm
L-R Ton Burg (DSC), Maarten Klaare (RKTVC), Gert Jan Hooijmans (DSC), Demian Emans (RKTVC), Damian van Herwijnen (DSC) © copyright Frank van Engelen

Tiental van DSC sleept gelijkspel uit het vuur tegen RKTVC

Zondag 4eNa de rode kaart van Mark Hooymans, tien minuten voor tijd, leek het voorbij voor DSC. Maar het tiental van Roland Timmermans gaf gas en sleepte alsnog een gelijkspel uit het vuur. 

DSC – RKTVC 2-2 (0-1). 37. Dries Belaraj 0-1, 53. Maarten Klaare 0-2, 75. Leon van Heel 1-2, 90. Bas Vos 2-2. Rood: 79. Mark Hooymans (DSC, 2x geel).

Moment van de wedstrijd: ,,Vlak voor rust zijn we met drie in plaats van vier verdedigers gaan spelen, met een speler op het middenveld erbij. Hierdoor kregen we meer controle op het middenveld”, vertelde DSC-trainer Roland Timmermans.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Ondanks de rode kaart voor DSC-verdediger Hooymans scoorde Bas Vos de gelijkmaker voor DSC uit een vrije trap in de laatste minuut.

Bekijk hier de late gelijkmaker van Bas Vos

Jan van Arckel – SCR 5-4 (2-3). 15. Dennis van Heusden 1-0, 20. 1-1, 28. Thom de Looijer 2-1, 35. 2-2, 43. 2-3 (pen), 53. Niels Oltmans 3-3, 65. 3-4, 70. Thom de Looijer 4-4 (pen), 85. Jeroen de Groot 5-4.

Moment van de wedstrijd: ,,In het laatste halfuur hebben we de overwinning naar ons toegetrokken”, zag Jan van Arckel-assistent-trainer François van Uden.

Bijzonderheid van de wedstrijd: ,,SCR scoort vooral uit hoekschoppen, daar hadden wij veel moeite mee”, aldus Van Uden. SCR miste voor rust een strafschop.

  1. Overzicht | OJC speelt in slotseconden gelijk, Hilvaria verliest degradatiekraker
    amateurvoetbal

    Overzicht | OJC speelt in slotsecon­den gelijk, Hilvaria verliest degradatie­kra­ker

    De zonnestralen kussen het gelaat, na weken van kou en ellende is de eerste lekkere voetbalzondag aangebroken. In Midden-Brabant stonden weer verschillende fraaie potjes op het programma. Zo was er de streekderby tussen Heeswijk en DAW in 2H. Maar ook de degradatiekraker tussen Hilvaria en Bladella. OJC Rosmalen hield het lang spannend in het duel tegen Westlandia. Pas in de slotseconden maakte de ploeg uit Rosmalen de gelijkmaker.