Volledig scherm
RKSV Nuenen – UDI’19 0-3 (0-2) © Orange Pictures

UDI’19 laat na de winterstop zien wat het kan

Hoofdklasse B zondagWaar het voor de winterstop af en toe wat stroef liep, lijkt het nieuwe jaar UDI’19 goed te doen. Tegen Nuenen werd meteen met 0-3 gewonnen. 

RKSV Nuenen – UDI’19 0-3 (0-2). 13. Roald van Hout 0-2, 38. Sam Wassenberg 0-2, 82. Roald van Hout 0-3.

Mooiste moment van de wedstrijd volgens UDI’19-trainer Stefan Hoogsteder: ,,Ik denk de 0-1 van Roald van Hout. We weten waar onze kansen liggen en dat komt met deze goal tot uiting. Wat we laten zien op de training trekken we door. Mooi om te zien.”

Bijzonderheid van de wedstrijd volgens Hoogsteder: ,,Dat de puzzelstukjes precies op hun plek vallen, waar dat in de eerste competitiehelft niet altijd gebeurde.”

  1. Overzicht | OJC speelt in slotseconden gelijk, Hilvaria verliest degradatiekraker
    amateurvoetbal

    Overzicht | OJC speelt in slotsecon­den gelijk, Hilvaria verliest degradatie­kra­ker

    De zonnestralen kussen het gelaat, na weken van kou en ellende is de eerste lekkere voetbalzondag aangebroken. In Midden-Brabant stonden weer verschillende fraaie potjes op het programma. Zo was er de streekderby tussen Heeswijk en DAW in 2H. Maar ook de degradatiekraker tussen Hilvaria en Bladella. OJC Rosmalen hield het lang spannend in het duel tegen Westlandia. Pas in de slotseconden maakte de ploeg uit Rosmalen de gelijkmaker.